Ondersteuning

Controleer de USB poort met andere hardware. Daarmee bedoelen we, een andere USB stick of bijvoorbeeld een externe harde schijf. Ziet u echter een rondje met een pijltje erin dan staat de USB uitgeschakeld. Klik dan op Apparaat inschakelen om dit apparaat in te schakelen. Staan er na het doorlopen van de Windows-setup nog niet herkende hardware-items in Apparaatbeheer dan kunnen deze mogelijk nog viaWindows Update worden geïnstalleerd.

  • Tijdens het installeren van Windows wordt u ervoor gewaarschuwd dat alle apps die u gebruikt en al uw instellingen zullen worden verwijderd.
  • Zie “4. Een extra computer instellen die is aangesloten op een LAN”.
  • Nadat u de Windows 10 ISO op de USB hebt gezet is het tijd om te starten met de installatie van Windows.
  • De USB apparaten geven een uitroepteken in Windows 8.

Het pst-bestand bevat inderdaad uw oude mailberichten en andere gegevens, maar het simpelweg kopiëren van dit bestand naar een nieuwere versie van Outlook werkt niet. Bovendien gebruikt Outlook 2019 ook een ost-bestand voor de opslag van gegevens. Ik gebruikte op mijn computer met Windows 10 altijd Office 2010. Onlangs ben ik overgestapt naar Office 2019. Word, Excel en PowerPoint werken gewoon, maar bij Outlook heb ik een probleem. Wanneer ik hier mijn mailaccount aanmaak en vervolgens het oude pst-bestand van Outlook 2010 over dat van Outlook 2019 heen kopieer, krijg ik een melding dat het bestand niet geopend kan worden. Oudere apps kunnen na een update plots niet meer werken op een oud toestel.

Hoe Vind Ik Stuurprogramma’s Om Op Een Computer Te Zetten Als Deze Niet Online Kan?

Laat uw computer volledig opstarten voordat u de USB-stick opnieuw probeert. Sommige computers kunnen traag zijn en worden overweldigd door de vele processen die ze moeten uitvoeren tijdens het opstarten. Het is daarom mogelijk dat uw USB-stick over het hoofd wordt gezien bij het opstarten. Het is mogelijk dat de USB-stick zonder uw medeweten is beschadigd, dus controleer deze fysiek om eventuele problemen uit te sluiten voordat u het opnieuw probeert. Maak een back-up van uw gegevens en ga met uw apparaat en het aankoopbewijs naar een bevoegd klantenservicecentrum van Huawei voor ondersteuning.

what does a printer driver do

Als je klikt op de knop Stuurprogrammagegevens , krijg je een hele lijst van driverbestanden te zien die bij dit apparaat horen. Vrijwel elk apparaat heeft een stuurprogramma nodig. Honderden soorten printers, en Windows kan onmogelijk weten met wat voor commando’s al die printers van verschillende fabrikanten bestuurd moeten worden.

Download Hp Deskjet Ink Advantage 1515 All

Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Houd de Option-toets ingedrukt en kies vervolgens ‘Systeeminformatie’ in het Apple-menu . Selecteer ‘USB’ in de lijst aan de linkerkant.

Aangezien het BIOS de kern van de machine is, lijkt het mij wijs om eerst dat te updaten. Dat kan met de WinFlash-utility die ook inbovenstaande lijst staat. Voor het updaten check je HP officejet pro 8710 stuurprogramma’s eerst of het systeem nog probleemloos start. Het is wijs om ook een soort snapshot van de beginsituatie te maken.

Alleen lijkt het mij toch niet nodig om windows opnieuw te installeren om dit probleem te verhelpen. Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten. De twee betreffende usb sloten van de windows10 laptop zijn ook niet defect want al mijn andere usb sticks en externe schijven werken prima op deze twee sloten.

Leave a Comment